8 rregullat që duhet t’i bëni patjetër në intimitet ose do pendoheni. E fundit nuk duhet neglizhuar për asnjë motiv

Uncategorized

Në ditët e sotme, një marrëdhënie është bërë një gjë e komplikuar. Shumë çifte ndahen për gjëra që mund të zgjidhen lehtësisht duke folur për to. Por jeta kalon shpejt dhe askush nuk është i gatshëm të humbasë kohë duke u përpjekur për të kuptuar partnerin. Kjo është arsyeja pse nuk ka martesa aq të qëndrueshme si në të kaluarën.

Le të themi se në të kaluarën, martesat zgjatën më shumë, sepse gruaja ishte e gatshme të pranonte gjithçka … diçka që ka ndryshuar me kalimin e kohës, shkruan ShkodraNews. Shumë gra sot janë të pavarura ekonomikisht dhe nuk janë më të gatshme t’i nënshtrohen dëshirave të bashkëshortit të tyre.

Ne folëm me një psikolog që shpjegoi se këto 8 gjëra të listuara më poshtë do të mjaftojnë për të bërë një marrëdhënie të funksionojë. Atëherë, cilat janë 8 zakonet që do ta bëjnë marrëdhënien tuaj të fortë…

Kontrolloni njëri-tjetrin se si jeni gjatë ditës
I telefononi tjetrit për ta pyetur si është, i dërgoni atij një mesazh në të cilin i deklaroni dashurinë tuaj, sigurohuni që ai ka ngrënë… janë gjëra që shumë, sot, harrojnë t’i bëjnë. Por ato janë thelbësore për ta bërë marrëdhënien tuaj të zgjasë.

Qeshni së bashku
E qeshura bën mirë për shëndetin tuaj. Kjo është arsyeja pse ju duhet të përpiqeni të kaloni kohë me partnerin tuaj, duke bërë gjëra zbavitëse.

Ndani gjithçka
Në një çift gjithçka duhet të ndahet. Kjo krijon një lidhje të fortë midis të dyve.

Dëgjo!
Nëse lodheni nga puna dhe secili prej jush mbyllet në vetvete, çifti do të shpërthejë shpejt, shkruan ShkodraNews. Mundohuni të bisedoni me tjetrin dh eta dëgjoni.

Bëni shpesh dashuri
Bërja e dashurisë është mënyra më e mirë për të bërë një marrëdhënie më të fortë.

Jini të sinqertë dhe spontan
Sinqeriteti është baza e një marrëdhënieje. Mos gënjeni partnerin tuaj dhe mos u mundoni t’i fshehni gjërat prej tij.

Merrni shënime
Mos harroni se çfarë i pëlqen partnerit tuaj, kur e ka ditëlindjen e tij, atë që ai dëshiron për Krishtlindje … ai me siguri do të të vlerësojë.

Bëni shaka me të
Pak ironi kurrë nuk dhemb. Natyrisht, pa ekzagjerim. /Përshtati: ShkodraNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *