A ju kujtohet Lepa Brena? Nuk do ta besoni sa seksi duket ajo edhe sot qe eshte 56 vjece (Foto)

Uncategorized

Tani pas shumë viteve, Lepa Brena vazhdon të ketë sukses me këngët e saj në Bosnje dhe Hercegovinë.

Do t’ju duket e çuditshme nëse do t’ju tregojmë se si duket sot këngëtarja e famshme nga Bosnja.

Lepa BrenaLepa Brena (Fahreta Živojinovi?) ka lindur më 20 tetor të 1960, është sot 56 vjeçe, por duket se ka bërë një aleancë të përjetshme me rininë. Këto foto e tregojnë më mirë këtë gjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *