Ai i kërkoi të bënin seks, gruaja i pret penisin me thikë buke të bashkëshortit të saj

lajme

Një grua i ka prerë me thikë penisin bashkëshortit të saj, pasi ai erdhi i dehur në shtëpi dhe filoi t’i kërkonte të bënin seks.
47-vjeçarja Lira Plaksina nga fshati Vasilyevo në rajonin e Tatarsanit, deklaroi se i hoqi atij burrërinë kur erdhi në shtëpi i dehur.

Në mbrojtje të vetes ajo u shpreh se ai erdhi i dehur dhe i kërkoi seks me dhunë.

Pasi e kishte zënë gjumi në divan, ajo i ishte afruar dhe i kishte prerë penisin me thikën e bukës.

Asaj iu dha dënimi me 4 vite burg dhe pasi doli nga salla e gjyqit filloi të përshëndetse me dorë dhe dhuroi një puthje për kamerat.

Ish-bashkëshorti i saj ka isur bashkëjetesën me një grua tjetër.

Sipas raporteve, ata kishin një martesë të tensionuar dhe grindeshin shpesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *