Askush nuk e donte këtë vogëlushe të adhurueshme, derisa një grua vë re diçka në një fotografi të vajzës dhe vendos te…

Uncategorized

Protagoniste i kësaj historie quhet Primrose dhe ka lindur në Kinë disa vite më parë. Ajo kishte diçka që e dallonte nga të gjithë të porsalindurit e tjerë në lagje, kishte sytë e argjendtë. Primrose ishte plotësisht e verbër. Prindërit e saj, kur e panë atë, e konsideruan një përbindësh dhe vendosën ta linin foshnjen në jetimore.

Primrose u rrit mes fëmijëve të tjerë, si “e çuditshme”. Kur familjet shkonin në jetimore për të adoptuar një fëmijë, askush nuk e zgjodhi atë, askush nuk e donte atë.

Një ditë, megjithatë, diçka ndryshoi … një grua me emrin Eryn po shfletonte në Facebook, kur, papritmas, pa një fotografi të Primrose.

Eryn tashmë kishte dy fëmijë me burrin e saj Chris dhe ata kishin një jetë të përsosur, por ajo nuk mund të mos mendonte për atë fëmijë të verbër që askush nuk donte.

Në fund, pasi kishte folur për këtë me burrin e saj, ajo vendosi të shkonte në jetimore dhe birësoi Primrose-n e vogël.

Ata arritën ta marrin vajzën në vitin 2016 në SHBA.

“Nuk ka asgjë të keqe me verbërinë, kurrë nuk e kam kuptuar pse askush nuk e ka birësuar. Kur pashë foton e saj mu thye zemra. Mendoj se Perëndia më udhëhoqi, duke më thënë shkoni tek ajo, ajo është vajza juaj. Unë nuk mund t’jua shpjegoj, por menjëherë ndjeva se kisha një lidhje të veçantë me të”, tha Eryn.

Në videon më poshtë mund të shihni Eryn, Chris dhe Primrose:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *