Murgesha e “100 Milionëshit” ben gjestin fantastik për fëmijët e Fushë-Milotit, ja si i perdori parate e fituara

Motër File, u bë e njohur për mbarë publkun shqiptar si e murgesha e ‘100 milionëve” pas pjesëmarrjen në emisonion e njohur me po të njëjtin emër në Top Channel. Murgesha që shërben në Fushe-Milot në bashkëpunim me Caritasin arriti të fitojë 7.5 milionë. Pas dy muajsh, tashmë fëmijët e Fushë-Milotit kanë këndin e tyre […]

Continue Reading

Nëse kerkoni me ngulm te shkoni në Kanada vjen njoftimi më super që do ju lumturojë pa masë! Mund ta merrni vizën që tani

Duke filluar nga 31 korriku 2018, nëse aplikoni për vizë turistike, studimi ose leje pune apo qëndrim të përhershëm në Kanada, ju duhet me patjetër të jepni shenjat tuaja të gishtave dhe fotot tuaja(biometrike). Ky zgjerim i programit biometrik do të prekë të gjithë shtetasit e huaj nga Europa, Lindja e Mesme apo Afrika. “Po. […]

Continue Reading

“E kam të pamundur të jem, prandaj…”, e prisnin në gjykatë, ja ku ndodhet Adriatik Llalla…

itën e sotme, në orën 10:00 ka nisur seanca dëgjimore në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit për ankimimin e komisionarit publik, në lidhje me vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, për ndërprerjen e procesit të rivlerësimit për ish-Kryeprokurorin Adriatik Llalla. Në nisje të seancës është lexuar prokura në turqisht, por e përkthyer në shqip […]

Continue Reading