Befasuese! Komunistët nga Kosova betohen para Nexhmies: Do vazhdojmë rrugën e Enverit

Uncategorized

Një grup qytetarësh të Kosovës kanë vizituar disa ditë më parë në shtëpinë e saj, të venë e Enver Hoxhës, Nexhmijen, e cila duket se është e fortë dhe mbahet mirë.
Ata janë betuar me grushtin lart se do të vazhdonin në rrugën e xhaxhi Enverit.

Grupi deklaronte se ishte nga Armata Kombëtare Shqiptare, ndërkohë, sipas “Albeut”, i dorëzuan të vesë së diktatorit dy certifikata mirënjohjeje.

Edhe pse nuk kanë jetuar asnjë ditë në kohën e Enver Hoxhës, i çuditshëm është fakti që ata vijojnë të duan dhe të ndjekin rrugën e ish-diktatorit komunist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *