Bëri operacion hundën, këngëtarja shqiptare vështirë ta dalloni nëse është vërtetë ajo

lifestyle

Ndoshta e ka pasur të deformuar, ndoshta nuk i ka pëlqyer pamja e saj.
Këtë nuk e dimë, ama ajo që shihet qartë dhe që kuptohet, është që Ana Kabashi, një këngëtare e re në moshë, ka vendosur të ndërhyjë në hundë.

Ajo ka bërë operacion hundën dhe kjo gjë mund të kuptohet lehtësisht teksa shihen fotot e fundit.

Vajza u njoh gjatë pjesëmarrjes në “Top Fest 8”, ku këndoi me të motrën. Nga ajo periudhë deri më tani, ndryshimi në pamjen e Anës është evident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *