Murgesha e “100 Milionëshit” ben gjestin fantastik për fëmijët e Fushë-Milotit, ja si i perdori parate e fituara

Motër File, u bë e njohur për mbarë publkun shqiptar si e murgesha e ‘100 milionëve” pas pjesëmarrjen në emisonion e njohur me po të njëjtin emër në Top Channel. Murgesha që shërben në Fushe-Milot në bashkëpunim me Caritasin arriti të fitojë 7.5 milionë. Pas dy muajsh, tashmë fëmijët e Fushë-Milotit kanë këndin e tyre […]

Continue Reading

Shumë gra e bëjnë këtë dhe nuk e pranojnë. Veprimi zakonshëm që mund të ketë pasoja të mëdha tek Ju, Ndaloni menjehere

Sa herë kur ishim fëmijë, nëna na ndiqte dhe na thoshte se duhej të ndryshonim mbathjet? Mos ndryshimi i rrobave çdo ditë nuk është një problem, me kusht që gjithmonë të keni rroba aromatike dhe të pastra, ndërsa veshjet e brendshme duhet të ndryshohen çdo ditë dhe ne kurrë nuk duhet ta harrojmë këtë, përndryshe […]

Continue Reading