U martua me të për para, kur u nda nga jeta burri mbeti e shtangur kur e kuptoi çfarë kishte “trashëguar” (Video)

Sandrin ishte marrë me biznesin e patundshmërive dhe e dinte me saktësi se sa shumë “vlente” Marsel. Kështu vendosi të martohet me të, por çfarë përjetoi më vonë nuk e kishte besuar se do t’i ndodhë në jetë, transmeton Telegrafi. Marsel Amfi kishte bërë një jetë modeste. Shtëpia e tij nuk kishte pasur rrymë e […]

Continue Reading

Para se të nderrojne jete burri egoist kërkoi që të varrosej bashkë me të gjithë paratë e tij. Gruaja ia plotësoi amanetin burrit koprac, por ja se si ishte e vërteta

Shumë njerëz përpiqen të jetojnë me vlera në jetë, pasi duan të lënë pas një trashëgimi të mirë.Megjithatë, ka disa njerëz me deshira egoiste pavarësisht se si ndikon kjo tek njerëzit rreth tyre. Një grua e dinte se asnjëherë nuk mund të përfitonte nga egoizmi dhe lakmia, por për fat të keq, burri i saj […]

Continue Reading

Videoja që do j’u thyejë zemrat e do shpërtheni në lot, vogëlushi shkon tek Trump e Putin për Ramazan por…(Video)

Videoja komerciale e një vogëlushi, i cili u bën thirrje gjithë liderëve të botës të ndërhyjnë në krizën arabe dhe të sjellin paqen edhe në këto vende, ka prekur zemrën e mijëra e miliona personave që e kanë parë dhe është bërë me njëherë virale. Reklama është realizuar nga një kompani telefonike kuvajtiane, në të […]

Continue Reading