Çfarë i ndodh gjoksit 13 vite pas operacionit plastik? Vajza zbulon foton e “frikshme”

lajme lifestyle

Nëse jeni me dy mendje nëse duhet apo jo të bëni një operacion plastik tek gjoksi juaj, pas kësaj historie ndoshta nuk do të donit ta merrnit përsipër.


Një blogere ruse ka postuar një foto të gjoksit të saj duke treguar se pas 13 vitesh nga operacioni, tani dekolteja e saj ka marrë një formë katrore.


Komentet në foton e Yulia Debbagkhkanë qenë të shumta, ndërsa disa janë tallur duken i thënë që të shkojë dhe ti bëjë në formë trekëndëshi tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *