Dhëndërri me ngjyrë, nusja shqiptare, dasma e organizuar nga Ermal Mamaqi që po cmend të gjithë (Video)

Uncategorized

Çifti Arjola dhe Obi, u njohën në Toronto 13 vjet më parë dhe kanë kurorëzuar historinë e tyre të dashurisë ditën e djeshme.

Jo vetëm raca e tyre ka bërë dasmën e veçantë pasi mënyra e organizimit ka qenë vërtet e rrallë.

Shikoni videon:/shqiperiaime.al

Çifti Arjola dhe Obi, u njohën në Toronto 13 vjet më parë dhe kanë kurorëzuar historinë e tyre të dashurisë ditën e djeshme.

Jo vetëm raca e tyre ka bërë dasmën e veçantë pasi mënyra e organizimit ka qenë vërtet e rrallë.

Shikoni videon:/shqiperiaime.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *