Djali fton vajzën “për një kafe”, përgjigjja e saj e lë gojëhapur, por do iu lere dhe juve (Foto)

Uncategorized

Është mëse e qartë, marrdhëniet koniugale po kalojnë një periudhë krize marramendëse. Nuk nevoitet ndonjë studim shkencor për të kuptuar se jeta sociale dhe informacioni i pafiltruar në internet, ka dalldisur moralisht masat dhe në veçanti çiftet.

Ky shtrembërim i të kuptuarit të realitetit, padyshim nuk mund të jetë i shëndetshëm. Sepse pasojat që lë ai kryesisht tek të rinjtë dhe vizioni i tyre për familjen, të fusin frikën.

Tashmë individualiteti është thuajse i zerruar. Sjelljet janë standardizuar dhe klishe të kopjuara nga shembujt e gabuar.
Aq shumë janë bërë të rinjtë “copy-paste” i njëri-tjetrit në karakter, sa një person me intuitë, mund të nuhasë fare lehte qëllimet e tyre e pse jo të japi një përgjigje ekzeplare që të lë të shashtisur dhe pa fjalë.
Më poshtë gjeni dialogun mes një djali dhe një vajze. Përgjigjja e vajzës, ndaj ftesës së djalit, do t’iu bëjë të mendoheni seriozisht./Shqiperiaime.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *