Duhet te dilni menjëherë nga makina nëse shikoni një shishe plastike në gomën e makinës tuaj, ja pse…

lajme

Atëherë kur menduam se hajdutët përdorën teknologjinë më të lartë për krimet e tyre, del diçka e re: Mashtrim me anë të shisheve plastike.
Siç shpjegojnë autoritetet, hajduti vendos një shishe plastike bosh në gomën e makinës. Në momentin që shoferi e ndez makinën, ai dëgjon zhurmën e plasjes së shishes.

Dhe sigurisht, pasi del për të parë çfarë ishte, hajdutët futen në mjet dhe e marrin atë në një mënyrë mjaft të lehtë.

Policia i kërkon të gjithëve që të ndajnë këtë informacion dhe nëse shikoni një shishe plastike në gomën e mjetit tuaj largohuni, pasi hajdutët mund të jenë mjaft pranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *