E Vërtetë/ Ja se si është jeta para dhe pas martese

lifestyle

Deri në një fazë të jetës kur je beqar, je duke shijuar gjithçka për veten tënde dhe papritur vjen një goditje sikur të ishtë një ëndërr e keqe që nuk zgjohesh dot.
Shumë njerëz i shohin anën negative martesës duke u shqetësuar për uzurpimin e papritur të kohës së tyre me gjëra shtëpiake dhe familjare.

Jeta familjare apo në çift ka të bukurat dhe të këqijat e veta por shumë njerëz kanë qejf ta dramatizojnë pak më shumë se ç’është.

Kështu, nëpër rrjetet sociale qarkullojnë disa meme se si është jeta para dhe pas martese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *