Emigranti del në takim me një vajzë shqiptare, ai shkul flokët nga kërkesa e saj

Uncategorized

Një vajzë është takuar me një djalë emigrant nëpërmjetë hallës së saj për t’u njohur dhe për të krijuar një lidhje. Por sipas gazetares së “Aldo Morning Show” vajza pasi ka dalë në një tavolinë vetëm me djalin e ka pyetur për gjendjen ekonomike dhe më pas i ka kërkuar para me pretekstin se do te rregullonte shtëpinë. Pas kërkesës së vajzës, djali i ka thënë hallës së saj se nuk do që ta takoj më. Ndërkohë vajza e ka quajtur djalin kurnac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *