Endrra e shqiptarëve shumë pranë për të fituar Eurovizion, Eugent Bushpepa renditet i treti nga votimet në…

lajme

Endrra e shqiptarëve shumë pranë të bërit realitet! Në faqen zyrtare në Facebook të Eurosong është hapur para një orë një sondazh për të votuar live të preferuarin e gjithsecilit për finalen e sotme.

Ky votim bëhet nëpërmjet komenteve, ku të gjithë ndjekësit kanë të drejtë të japin votën ne tyre.

E në këtë sondazh Shqipëria renditet e treta me mbi 5000 vota. Ndërkohë në vend të parë është Lituania, duke u ndjekur më pas nga Izraeli.

Kurse Qipro renditet e katërta dhe Italia është në vend të 13-të. Megjithëse ky është vetëm një votim në rrjete sociale pasi ajo që ka më shumë rëndësi janë votat reale në mbrëmje.

Edhe ky është vetëm një votim në rrjete sociale pasi ajo që ka më shumë rëndësi janë votat reale në mbrëmje. Për Eugentin mund të votohet vetëm jashtë Shqipërisë, sipas formulës së festivalit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *