Eshte bukur t’i keni në shtëpi, por këto 5 lule duhet t’i largoni menjëherë!

lajme lifestyle

Për lule, dashuria që u japim atyre është shumë e rëndësishme. Në fakt, këto shpesh kthehen shumë më tepër: Ndër të tjera, bimët pastrojnë ajrin dhe largojnë energjinë negative që grumbullohet në objekte gjatë ditës.
Aroma e bimëve është shumë komplekse. Sa më shumë aromat përputhen me ju, aq më shumë simpati do të ndjeheni për ta. Bimët e zgjedhura do të përmirësojnë jo vetëm energjinë e shtëpisë, por edhe mirëqenien tuaj shpirtërore dhe fizike.

Sot, ne të JOQ.al, duam t’ju prezantojmë lulet që ju duhet të shmangni me çdo mënyrë, për t’i patur në shtëpi.


Kjo quhet Hiedra – Ashtu si bimë të tjera ngjitëse, ajo tërheq sëmundje të ndryshme në shtëpi, dhe gjeneron mosmarrëveshje. Nuk është e dëshirueshme ta mbash atë edhe në zyra.


Lulja shqiponjë – Kini kujdes me këtë lule! Mos e vendosni në dhomat e gjumit dhe dhomat e fëmijëve. Nëse shtëpia ka fëmijë ose të moshuar, ky grabitqar do të fillojë të ushqejë në mënyrë aktive energjitë e tyre.


Kjo lule nuk është e përshtatshme për dhoma të vogla. Duhet të lihet në dhoma të mëdha pasi vërtetë ka si efekte negative, ashtu dhe pozitive.


Lulja vampir – Kjo lule ju heq energjitë pozitive dhe gjeneron ato negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *