Eugenti ne eurovizion”tërbon” grekët: Hajdutë të pagdhendur, flliqësira, vafshi në djall

Uncategorized

Eugent Bushpepa arriti të kualifikohet në finalen e Eurovision, por krahas gëzimit që u ka dhënë shqiptarëve, ka xhindosur edhe shumë fqinj, të cilët dihet se sa na i duan të mirën.
Kanë qenë mediat greke ato që prej disa ditësh përmendin e nuk ndalen së foluri për shqiptarin, por kuptohet, asnjëherë mirë.

Ata vijojnë të mos e pranojnë kualifikimin e Bushpepës, ndërkohë që Greqia ngeli jashtë netëve finale.

Në rrjetet sociale ka plasur një histeri masive me sharje e ofendime kundrejt të riut shqiptar. Grekët e quajnë Shqipërinë “vendi i gayve” dhe nuk ngurojnë të ironizojnë, teksa shprehen që vitin e shkuar, këngëtari ynë u “ka shtruar pllakat.

Këto janë disa nga komentet:

“Të kualifikohet Shqipëria dhe jo ne Grekët, çfarë do dëgjojmë tjetër tani, ne kishim edhe këngëtarë me mikrofona atje lartë, jo hajdutë të pagdhendur dhe të pashkolluar”

“Ky këngëtari i Shqipërisë na ka shtruar pllaka vjet në shtëpi”

“Të kalojë Shqipëria dhe Irlanda që janë gay që kapen dorë për dore dhe mos të kalojë Greqia?? Kjo është e tmerrshme domethënë. Vafshi në djall!”

“Ussttt, o flliqësira, kaloi Shqipëria dhe Bullgaria dhe ne na lanë mënjan, këta janë fqinjët tanë, të na rrojnë!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *