Kërkesa qe iu le pa fjale e Sarës: Lëre se sa q… unë po më publiko fotot të gjej ndonjë klient. (Foto+Biseda)

Uncategorized

Kërkesa e një vajze që mendohet të jetë striptiste me emrin Sara ka tronditur demaskime_shqiptare.official me kërkesen që ajo ka derguar në inboxin e faqes së tyre.

Nuk qenke aq keq sa thonë, eshte mesazhi që i kanë derguar. Lere se ca flasin po fotot të kapim ndonjërin është pergjigja e vajzës.

Pasi fotot janë postuar shihet që administratori e ka pyetur se si po ecën dhe ajo është përgjigjur që i kanë shkruar shumë por janë pemë pa kokrra. Për më tepër bidedat e meposhtme /shqiperiaime.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *