Këto janë illustrimet që tregojnë realitetin e lidhjeve afatgjata

lajme

Artistja amerikane e ilustrimeve, Amanda Olenader, ka punuar së fundmi 36 imazhe që shfaqin jetën e çifteve të cilët janë prej muajsh bashkë.
Për këtë punim, Amanda është shprehur se e ka frymëzuar bashkëjetesa dhe marrëdhënia që ka me të dashurin e saj.

Amanda e sjell dashurinë në një trajtë tjetër, në formën reale të saj se si vepron një çift kur nuk është në publik.

Artistja është shprehur:

Habitem nga mënyra se si sillet një çift kur është vetëm në shtëpi. Këto sjellje nuk mund të kapen dot me foto dhe kjo është arsyeja që i vizatoj.”
Unë e gjeta veten në këtë galeri, nuk e di për ju lexues…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *