Lajmi i fundit: Publikohet shkaktari i vërtetë i semundes se keqe! E kanë mbajtur të fshehur që nga viti i larget 1930

Uncategorized

Qelizat e kancerit mund të sjellin dëme të ADN-së dhe nuk mund të mos çojnë në kancer. Në fakt shkaku i vërtetë i kancerit është mbajtur i fshehur. Gjatë 125 vite të fundit, ekspertët kanë zbuluar fakte të shumta në lidhje me kancerin.

William Russell (1852-1940), në 1890 zbuloi se mikrobet që gjenden brenda dhe jashtë qelizave të kancerit, të cilat më vonë janë zbuluar se ishin “pleomorphic”, si dhe qelizat e kancerit, ndikohen në madhësinë dhe formën e tyre nga PH brenda tyre

Ekipi i ekspertëve në Fondacioni i Kërkimeve të Pavarura të Kancerit (ICRF) gjeti rrugën që mikrobet brenda qelizave të kancerit ndjekin pjesërisht, duke analizuar 25 trajtime natyrale të kancerit. Për shembull, “Dirt Cheap Protokoll” përfshin një kombinim të mjaltit dhe shafran i Indisë, për të vrarë bakteret në qelizat e kancerit.

Mjalti tërheq qelizat e kancerit, pasi ato kanë më shumë receptorë glukoze se qelizat normale dhe kjo mund të shkatërrojë mikrobet, por kombinimi i mjaltit dhe shafranit të Indisë është edhe më efektiv. Mjalti vepron si një “Kalë Troje” brenda qelizave. Ju mund të gjeni informacione shtesë në lidhje me ‘Dirt Cheap Protokole’ në faqen e internetit Cancer Tutor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *