Më jep dy mijë euro për 2 netë, dy mijë të qelbura janë o zemer, në Monako iku 10-tshja (Fotot+Biseda)

Uncategorized

Është rikthyer e etur për demaskim faqja Demaskime_shqiptare.official pas mbylljes së faqes së tyre të madhe ato janë rikthyer me një inat të paparë ndaj Vipave sic i quajnë ato.

Eshtë për të ardhur keq se si shumë femra shesin veten e tyre për gjera materiale,për udhetime dhe për dhurata. Pre e demaskimeve kanë rënë shumë femra të cilat e mbajne veten si të njohura.

Tmerri i femrave të Tiranes nuk ka kursyer asnjë dhe asgjë madje duke deklaruar që lufta me “këllirat” sapo ka nisur. Në galerine e mëposhtme keni disa prej fotove të marra nga demaskimet. /shqiperiaime.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *