Policët nxjerrin me forcë nga shtëpia vjehrrën ne Tirane, nusja fluturon nga gëzimi pas divorcit (pamjet te dhimbshme)

Uncategorized

Pamje te trishta jane shperndare sot ne internet, pas publikimit ne emisionin investigativ Boom, te një gruaje e cila është nxjerrë jashtë nga banesa e saj sepse Gjykata e Shkallës së Parë në Tirane ka vendosur që shtëpia t’i lihet në përdorim nuses se djalit për 5 vite, ndërsa kjo e fundit duhet t’i japë 15 mije leke çdo muaj, pa u specifikuar se cilit nga 4 bashkë pronarët e këtij apartamenti. Këte vendim e ka lënë ne fuqi edhe gjykata e Apelit.

Në këto kushte zyra përmbarimore ka nxjerre forcërisht nga shtëpia 65 vjecaren dhe djalin e saj, për t’i lënë në posedim këtë prone ish bashkëshortes së djalit.

Në vendin e Gjykatës nuk thuhet në asnjë moment që zonja Sherife te dale jashte.

Sherife Tosniku se bashku me 3 fëmijet e saj është pronare e një apartamenti 84 metra katrore ne rrugen Shemsie Haka. Edhe pse zotëron një çertifikate pronësie ajo e pa veten të hedhur në rrugë forcerisht nga përmbarimi. Gjithçka filloi 2 vite me parë kur djali i zonjës Sherife divorcohet nga bashkëshortja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *