Pozicionet më interesante se si të “hani” partnerin tuaj

lifestyle

Shumica e femrave nuk përjetojnë orgazëm vetëm me penetrim, ka nga ato të cilave u pëlqen “puna e poshtme”.
Seksi oral është mënyra perfekte për t’i mbajtur gjërat interesante në dhomën e gjumit dhe marrëdhënien tuaj.

Megjithëse mund të jetë perfekte si paralojë, këto pozicione janë hiti i çdo dhome gjumi.

Ajo që duhet të mbani mend kur uleni me fytyrë drejt partnerit tuaj është ideja që nuk duhet ta mbysni, por t’i jepni hapësirë të marrë frymë.

Këto pozicione janë më të mirat përsa i përket edhe humbjes së peshës pasi trupi juaj stërvitet në pozicione të vështira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *