Pret veglat me thikë, shfajësimi i pazakontë i 30-vjeçarit: Po shikoja…

lajme

Një histori e padëgjuar, por një burrë ka prerë me thikë organet e tij gjenitale teksa ka qenë duke shikuar filma me pullë të kuqe.
Tajlandezi Whisanu Srisanao, 30 vjeç, po shikonte pornografinë “hardcore” nëpërmjet celularit të tij në apartamentin ku jeton, ku ka ndërmarrë aktin sadomazokist.

Në eksitim e sipër ai filloi të heqë lëkurën nga organi i tij, të gërvishtej në gjithë trupin deri sa i ka prerë me thikë.

30-vjeçari është përpjekur të ndalojë gjakderdhjen para se të thërriste urgjencën por ishte e kotë.

Mjekët arritën pas pak minutash dhe e gjetën të mbuluar me gjak në apartamentin e tij në Bankok.

Mjekët thanë se ai nuk ishte në gjendje ta shpjegonte shumë mirë, por fajësonte videot e filmave erotikë për eksitimin deri në sadizëm dhe vetëm përsëriste: pashë pornografi, pashë pornografi.

NEWS COPY – WITH PICTURES
This is the horrific moment a crazed pervert was rescued after cut his own PENIS with a knife – while watching porn.
Whisanu Srisanao, 30, was holed up in his apartment viewing hardcore movies on his smartphone last night (Mon) in Bangkok, Thailand.
But the footage ”sent him into a frenzy” and he began slicing the skin from his penis in an outrageous act of sadomasochism.
The bizarre sex act back-fired when Whisanu’s penis started pouring uncontrollably with blood and he was unable to stem the flow.
Whisanu made an emergency call and police and paramedics arrived at 10:45pm to find him naked and holding his genitals in the fourth floor apartment in Khet Nong Chok district of the Thai capital.
He told workers that he was ”watching porn” and blamed the videos for making him cut his penis.
The paramedic from the Ruamkatanyu Foundation who took the pictures said: ”The man was unwilling to co-operate fully. He said ‘I was watching porn, I was watching porn’.
”He blamed the videos for making him get too excited. He would not say anything more or tell us more details.
”We provided medical assistance and transferred him to hospital.”
Whisanu was today recovering at the Hospital Navamin 9 and is expected to be released without any long-term damage other than a nasty scar.
Officers from the local Prachasamran Police Station who were informed of the bloodbath said no charges would be brought against Whisanu because the injuries were caused by himself.
ENDS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *