Serbët provokojnë për luftë ndaj shqiptareve. Avionët luftarakë vërshojnë mbi Preshevë (Video)

Uncategorized

Pas arrestimit të Marko Gjuric nga ana e policisë se Kosovës, Serbia duket se ka marrë veprime të paprecedenta.

Sipas banorëve të Preshevës, prej disa minutash në zonë po vërshojnë një sërë avionësh ushtarak, të cilët mendohet se i përkasin Serbisë.

Në redaksinë e Shqiperia Ime jane derguar nga disa banore, disa foto dhe video që tregojnë avionët luftarakë tek kalojnë me shpejtësi mbi qytetin me shumicë shqiptare.

Theksojmë se para disa muajsh, Rusia i shiti Serbisë disa avionë “F-16″‘, emri i fundit i teknologjisë përsa i përket mjeteve ushtarake.

Nga ana tjetër banorët shprehen të alarmuar dhe të frikësuar, ndërkohë që avionët vërshojnë në qiell njëri pas tjetrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *