‘’Shqiptarët nuk i duhen shtetit tonë!” Gazetari shqiptar i përgjigjet Marin Le Pen: Shqiptarët të dhanë Napoleonin, Nënë Terezën, mos doni edhe …

lajme

Ka mjaftuar vetëm një shkëndi mes mbështetësit të Marin Le Pen dhe një gazetari Shqiptarë në një seminar që të përfundoje mes njëri-tjetrit me një fjalor të rëndë dhe të pa përmbajtshëm.

Ka qenë një diskutim e cila ka degjeneruar në një debat të rëndë dhe sharje, ku njëri nga mbështetësit e ekstremistes së djathtë Marine Le Pen ka ndërprerë dhe është munduar të diskriminoje publikisht Shqiptarët duke thënë: ‘’Shqiptarët duhet të largohen me vagona nga Franca sepse nuk vlejnë për ne’’.

Duke u gjendur në një situatë tepër të vështirë gazetari shqiptarë Leon Molla ka dhënë pëgjigje të menjëherëshme duke ju kundërpërgjigjur me të njëjtin tonacion:
Mos harroni se Shqiptarët për 500 vjet ju ndaloj para portave tuaja perandorinë osmane, i dha Francës Napoleonin dhe botës ju dha Nënë Terezën, se mos doni ju dhe zonja Marine Le Pen diçka tjetër të Shqiptarëve k… që nuk keni arritur ta provoni?’’
Kaq ka mjaftuar që të kalohet ky diskutim në sharje dhe fyerje të rënda përsonale./shqiptari.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *