Te prek ne shpirt në Berat, njerëzit mbajnë radhë për të blerë bukë të ngelur me gjysmë çmimi

Uncategorized

Gazetari Namir Lapardhaja ka postuar një foto të veçantë nga qyteti i tij, Berati.

Ai thotë se njerëzit po mbajnë radhë për të blerë bukë të ftohtë me gjysmë çmimi.

“Ditë e marrjes së pensioneve pranë zyrave të Postës Shqiptare në Çelepias (Berat). Njerëz në radhë për të marrë me gjysmë çmimi bukë të ftohtë dhe të ngelur,” shkruan ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *