Turp Shqiptar! Gjithçka filloi me një “follow” në Instagram, ajo që i tregoi modelja shqiptare djalit e bëri të luante mendsh

Uncategorized

Historitë e “modeleve” të Instagramit të cilat postojnë foto të nxehta duke provokuar kështu djemtë e nisin më pas “pazaret” me ta, nuk kanë të mbaruar.

Kështu… një fans i faqes sonë ka hasur në një nga këto modele, të cilat vetëm të tilla nuk quhen, pasi kërkesat e shumta që kanë vetëm që për modeling nuk janë.

Djalit i kishin bërë përshtypje foto e nxehta të modeles së njohur në Instagram dhe kështu kishte shkruar për ta provokuar. Përgjigja e saj vijon si më poshtë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *